Osteopatia Kasumović


Mudra poslovica kaže: "Zdravlje nije sve, ali kada nema zdravlja, sve ostalo ne vrijedi baš ništa“. Upravo zato je važno brigu o zdravlju započeti dok smo zdravi i na vrijeme osvijestiti činjenicu da vlastitim djelovanjem možemo značajno utjecati na zdravlje, a samim time i na kvalitetu i dugovječnost vlastitog života.

Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu usluga koje Vam pružamo u optimalnom vremenu i ugodnom okruženju.

dr. Senad Kasumović EM, DO

Kontaktirajte nas


B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska
Tel. +385 1 33 14 444
Mob. +385 98 230 406
E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr
Radno vrijeme: Ponedjeljak–petak: 13–21 sat

PRIMJENA OSTEOPATIJE

 

ukočenosti vrataOsim na mnogobrojne  probleme u području pokreta, poput ukočenosti vrata, spuštenih i bolnih ramena, upale živaca, lumbaga, sportskih ozlijeda, napetosti i sl., osteopatija djeluje i na nepravilnosti drugih sustava unutar organizma.

Tako se osteopatskim tretmanima može pozitivno utjecati na unutarnje organe i otklanjanje raznih smetnji kao što su respiratorne smetnje, razne probavne smetnje, žgaravica, podrigivanje, inkontinencija, povremneni bolovi, funkcijski srčani problemi poput tahikardije ili opće fizičko stanje napetosti.

Primjena osteopatije uspješna je i kod smetnji pri spavanju, problema s koncentracijom, bolova u trudnoći, ginekoloških problema, bolnih menstruacija, neplodnosti kod muškaraca i žena, pada imuniteta, glavobolje, migrene, astme, sinusitisa, vrtoglavice, spondiloze, depresije i čitavog niza drugih poteškoća koje organizam dovode u neravnotežu.

Osteopatijom se ne mogu liječiti degenerativne, genetske i infektivne bolesti poput karcinoma, AIDS-a, multiple skleroze i drugih bolesti koje po svojoj strukturi pripadaju navedenim kategorijama.

Akutne infekcije, teške ozlijede i masivne mentalne ili metaboličke bolesti mogu se uz klasične medicinske tretmane tretirati i osteopatskim metodama, u dogovoru s liječnikom konvencionalne medicine i ovisno o svakom pojedinom slučaju.

Detaljnije o osteopatiji:

POJAM I POVIJEST NASTANKA POSEBNOSTI I PREDNOSTI PRIMJENA OSTEOPATIJE PRINCIPI OSTEOPATIJE

Otklonite bolove u kralježnici, zglobovima i glavi, ubrzajte oporavak organizma, oslobodite se stresa i vratite svoje tijelo u ravnotežu.

Kontaktirajte nas već danas i rezervirajte svoj termin.

B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska · Tel. +385 1 33 14 444 · Mob. +385 98 230 406 · E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr · Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 13 – 21 sat

Copyright © Osteopatia Kasumović 2013. Sva prava pridržana.