Osteopatia Kasumović


Mudra poslovica kaže: "Zdravlje nije sve, ali kada nema zdravlja, sve ostalo ne vrijedi baš ništa“. Upravo zato je važno brigu o zdravlju započeti dok smo zdravi i na vrijeme osvijestiti činjenicu da vlastitim djelovanjem možemo značajno utjecati na zdravlje, a samim time i na kvalitetu i dugovječnost vlastitog života.

Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu usluga koje Vam pružamo u optimalnom vremenu i ugodnom okruženju.

dr. Senad Kasumović EM, DO

Kontaktirajte nas


B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska
Tel. +385 1 33 14 444
Mob. +385 98 230 406
E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr
Radno vrijeme: Ponedjeljak–petak: 13–21 sat

DIJAGNOSTIČKI PREGLED

 

Prilikom dijagnostičkog pregleda klijent upoznaje osteopata s razlozima dolaska, postojećim stanjem i cjelokupnom anamnezom koja predstavlja detaljne navode klijenta o bolesti, simptomima i duljini trajanja problema. Ukoliko se radi o bolnim stanjima, važan je što je moguće detaljniji opis boli, mjesto na kojem se bol javlja, naznaka da li se bol širi i u kojim smjerovima, u koje doba dana se javlja i sl.

Ukoliko je klijent prije posjeta osteopatu obavio neke od liječničnih pretraga, poželjno je da nalaze donese na dijagnostički pregled.

U središtu ostepatskog pregleda i tretmana uvijek je osoba, a ne bolest. Osteopat tretira osobu u cijelosti; fizički, psihički i emocionalno. Upravo zbog toga je važno da klijent i osteopat uspostave odnos povjerenja kroz koji će osteopat biti upoznat sa svim detaljima klijentovog stanja, što će mu omogućiti lakše detektiranje uzroka poremećaja.

Nakon upoznavanja sa stanjem klijenta slijedi detaljan pregled tijela, kako bi osteopat dobio opću sliku stanja organizma i odredio prirodu i jačinu problema. Nakon obavljenog pregleda i uvida u stanje, osteopat je u mogućnosti odrediti optimalan broj tretmana koje je potrebno provesti u svrhu poboljšanja klijentovog stanja.

 

Usluge Osteopatije Kasumović:

DIJAGNOSTIČKI PREGLED OSTEOPATSKI TRETMAN MCU SPINALNA DEKOMPRESIJA MASAŽA

Otklonite bolove u kralježnici, zglobovima i glavi, ubrzajte oporavak organizma, oslobodite se stresa i vratite svoje tijelo u ravnotežu.

Kontaktirajte nas već danas i rezervirajte svoj termin.

B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska · Tel. +385 1 33 14 444 · Mob. +385 98 230 406 · E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr · Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 13 – 21 sat

Copyright © Osteopatia Kasumović 2013. Sva prava pridržana.