Osteopatia Kasumović


Mudra poslovica kaže: "Zdravlje nije sve, ali kada nema zdravlja, sve ostalo ne vrijedi baš ništa“. Upravo zato je važno brigu o zdravlju započeti dok smo zdravi i na vrijeme osvijestiti činjenicu da vlastitim djelovanjem možemo značajno utjecati na zdravlje, a samim time i na kvalitetu i dugovječnost vlastitog života.

Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu usluga koje Vam pružamo u optimalnom vremenu i ugodnom okruženju.

dr. Senad Kasumović EM, DO

Kontaktirajte nas


B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska
Tel. +385 1 33 14 444
Mob. +385 98 230 406
E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr
Radno vrijeme: Ponedjeljak–petak: 13–21 sat

ZAŠTO OSTEOPATIJA?

 

dr. Senad Kasumović EM, DO

Zdrav organizam je organizam u potpunoj psihofizičkoj ravnoteži i kao takav zalog je kvalitetnog života i dugovječnosti. Različiti čimbenici poput stresa, sjedilačkog načina života, manjka fizičke aktivnosti, prekomjerne tjelesne težine, nepravilne ishrane i raznih ozlijeda, mogu poremetiti ravnotežu unutar organizma i izazvati poteškoće i oboljenja.

Osteopatija, kao opsežni manualni, dijagnostički i terapeutski postupak, vraća organizmu izgubljenu ravnotežu i potiče njegovu jedinstvenu, prirodnu sposobnost samoizlječenja.
Iako već dugi niz godina značajno zastupljena u svijetu, u Hrvatskoj osteopatija dobiva na većem značenju posljednjih godina, čime ova medicinska metoda komplementarna znanstvenoj medicini, postaje sve češći oblik postizanja ravnoteže organizma, a samim time i njegovog zdravlja.

Mnoge su prednosti primjene osteopatije; od pristupa koji je usredotočen na osobu u cjelini, tehnike koja se sastoji u manualnim (ručnim) pokretima, tretmana koji je individualan i prilagođen vrsti poteškoće i pacijentu, do činjenice da se primjenom osteopatske metode djeluje na brži oporavak od bolesti, povećavaju učinci oporavka uslijed raznih operativnih zahvata i smanjuje potreba za korištenjem lijekova.

Osim za detektiranje uzroka nepravilnosti i ublažavanje i otklanjanje poteškoća i bolesti, osteopatija se uspješno primjenjuje i u preventivne svrhe radi poboljšanja funkcionalnog stanja tijela, oslobađanja od napetosti i stresa te održavanja ravnoteže svih sustava unutar organizma (koštano-mišićnog, krvožilnog i živčanog).

Mudra poslovica kaže: „Zdravlje nije sve, ali kada nema zdravlja, sve ostalo ne vrijedi baš ništa“. Upravo zato je važno brigu o zdravlju započeti dok smo zdravi i na vrijeme osvijestiti činjenicu da vlastitim djelovanjem možemo značajno utjecati na zdravlje, a samim time i na kvalitetu i dugovječnost vlastitog života.
Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu usluga koje Vam pružamo u optimalnom vremenu i ugodnom okruženju.

 

dr. Senad Kasumović EM, DO

 

Detaljnije o osteopatiji:

POJAM I POVIJEST NASTANKA POSEBNOSTI I PREDNOSTI PRIMJENA OSTEOPATIJE PRINCIPI OSTEOPATIJE

Otklonite bolove u kralježnici, zglobovima i glavi, ubrzajte oporavak organizma, oslobodite se stresa i vratite svoje tijelo u ravnotežu.

Kontaktirajte nas već danas i rezervirajte svoj termin.

B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska · Tel. +385 1 33 14 444 · Mob. +385 98 230 406 · E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr · Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 13 – 21 sat

Copyright © Osteopatia Kasumović 2013. Sva prava pridržana.