Osteopatia Kasumović


Mudra poslovica kaže: "Zdravlje nije sve, ali kada nema zdravlja, sve ostalo ne vrijedi baš ništa“. Upravo zato je važno brigu o zdravlju započeti dok smo zdravi i na vrijeme osvijestiti činjenicu da vlastitim djelovanjem možemo značajno utjecati na zdravlje, a samim time i na kvalitetu i dugovječnost vlastitog života.

Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu usluga koje Vam pružamo u optimalnom vremenu i ugodnom okruženju.

dr. Senad Kasumović EM, DO

Kontaktirajte nas


B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska
Tel. +385 1 33 14 444
Mob. +385 98 230 406
E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr
Radno vrijeme: Ponedjeljak–petak: 13–21 sat

POSEBNOSTI I PREDNOSTI

 

Pacijenti često stječu dojam da se u slučajevima kada zatraže liječničku pomoć njihovom problemu ne posvećuje dostatna pažnja. Slijedom toga, osjećaju da su pregledi kojima su podvrgnuti često površnog karaktera, lišeni individualnog odnosa liječnika prema pacijentu. S druge strane, osteopatija, kao alternativa konvencionalnoj medicini, metodom neposrednog dodira omogućava pažljiv pregled čitavog tijela klijenta i uvid u srž uzroka problema. Ova neposredna metoda omogućava bližu suradnju na relaciji osteopat – klijent, koja u većini slučajeva proizvodi izuzetno pozitivan efekt na tretmane, a samim time i na otklanjanje problema.

Osteopatija nije usredotočena samo na dijelove tijela pogođene nepravilnostima već pomaže vratiti izgubljenu ravnotežu i na taj način potaknuti prirodnu sposobnost organizma za samoizlječenjem.

Prednost osteopatije očituje se i u vremenskoj komponenti jer eliminira duga čekanja na termin pregleda i tretmana, a poznato je da često puta brzina i učinkovitost rješenja problema izravno ovise o vremenu otkrivanja njegovog uzroka.

Osteopatski tretman i pregled uvijek su prilagođeni induvidualnim potrebama što znači da se postupak razlikuje od tretmana do tretmana i od klijenta do klijenta. No, neovisno o tome koji postupak se u konkretnom slučaju primjenjuje, on se uvijek provodi ručno.

Primjenom osteopatije utječe se na brži oporavak od bolesti, povećavaju se učinci oporavka uslijed raznih operativnih zahvata i smanjuje se potreba za korištenjem lijekova, zbog čega se ova metoda često naziva i metodom liječenja bez lijekova.

 

Detaljnije o osteopatiji:

POJAM I POVIJEST NASTANKA POSEBNOSTI I PREDNOSTI PRIMJENA OSTEOPATIJE PRINCIPI OSTEOPATIJE

Otklonite bolove u kralježnici, zglobovima i glavi, ubrzajte oporavak organizma, oslobodite se stresa i vratite svoje tijelo u ravnotežu.

Kontaktirajte nas već danas i rezervirajte svoj termin.

B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska · Tel. +385 1 33 14 444 · Mob. +385 98 230 406 · E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr · Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 13 – 21 sat

Copyright © Osteopatia Kasumović 2013. Sva prava pridržana.