Osteopatia Kasumović


Mudra poslovica kaže: "Zdravlje nije sve, ali kada nema zdravlja, sve ostalo ne vrijedi baš ništa“. Upravo zato je važno brigu o zdravlju započeti dok smo zdravi i na vrijeme osvijestiti činjenicu da vlastitim djelovanjem možemo značajno utjecati na zdravlje, a samim time i na kvalitetu i dugovječnost vlastitog života.

Obratite nam se s punim povjerenjem i uvjerite se u vrhunsku kvalitetu usluga koje Vam pružamo u optimalnom vremenu i ugodnom okruženju.

dr. Senad Kasumović EM, DO

Kontaktirajte nas


B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska
Tel. +385 1 33 14 444
Mob. +385 98 230 406
E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr
Radno vrijeme: Ponedjeljak–petak: 13–21 sat

USLUGE

 

Uz osteopatske usluge (dijagnostički pregled i osteopatski tretman), Osteopatia Kasumović svojim korisnicima pruža i druge vrste usluga usmjerene na uspješno otklanjanje bolova u kralježnici, zglobovima i glavi, oslobađanje od stresa, ubrzanje tjelesnog oporavka i uspostavljanje i održanje ravnoteže organizma (MCU, spinalna dekompresija i masaža).

Kroz dijagnostički pregled klijent upoznaje osteopata s razlozima posjeta nakon čega osteopat vrši detaljan pregled tijela kako bi dobio opću sliku stanja organizma i odredio jačinu i prirodu problema.

Osteopatskim tretmanom tretiraju se dijelovi tijela koji ne funkcioniraju ili čija je funkcija oslabljena. Tretman se uvijek izvodi ručno, pomoću tehnike čiji odabir zavisi od dijela tijela koji je potrebno tretirati. Parijetalna ili strukturna osteopatija primjenjuje se za tretiranje mišića, zglobova, ligamenata i kostiju, viscelarna ostepatija namjenjena je tretiranju unutarnjih organa dok se kraniosakralna osteopatija koristi pri tretiranju glave, trtice i središnjeg sustava za upravljanje mozgom.

MCU (Multi-Cervical Unit) je najučinkovitiji i najpotpuniji sustav rehabilitacije namjenjen osobama koje pate od bolova u vratu, poremećaja nastalih naglim pokretima glave i poremećaja vratne kralježnice općenito. Utemeljen na naprednoj tehnologiji, ovaj sustav omogućava objektivno evaluiranje, jačanje i vraćanje u ravnotežu bolnog vrata i vratne kralježnice. Zbog svoje učinkovitosti u svijetu je prepoznat kao „nedostajuća karika u procesu rehabilitacije vrata i vratne kralježnice“.

Spinalna dekompresija izrazito je uspješan, neoperativni postupak za oslobađanje od bolova u donjem dijelu leđa, vratu, rukama i nogama. Postupak koristi računalnu tehnologiju i sofisticiranu opremu kojom se nježno isteže kralježnica, smanjujući pritom pritisak u diskovima i zglobovima i pojačavajući prirodni proces cijeljenja

Masaža je primjena sustavne manipulacije mekih tkiva u terapeutske svrhe kojom se utječe na smanjenje napetosti, oslobađanje tijela od stresa, opuštanje mišića i poboljšanje cjelokupnog psihofizičkog stanja organizma.

 

Usluge Osteopatije Kasumović:

DIJAGNOSTIČKI PREGLED OSTEOPATSKI TRETMAN MCU SPINALNA DEKOMPRESIJA MASAŽA

Otklonite bolove u kralježnici, zglobovima i glavi, ubrzajte oporavak organizma, oslobodite se stresa i vratite svoje tijelo u ravnotežu.

Kontaktirajte nas već danas i rezervirajte svoj termin.

B.A. Krčelića 15, 10290 Zaprešić, Hrvatska · Tel. +385 1 33 14 444 · Mob. +385 98 230 406 · E-mail: info@osteopatia-kasumovic.hr · Radno vrijeme: ponedjeljak – petak: 13 – 21 sat

Copyright © Osteopatia Kasumović 2013. Sva prava pridržana.